Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Εταιρία μας

Η WebPlusDesign εξειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και e-shop στην Θεσσαλονίκη, στην δημιουργία, λειτουργία και υποστήριξη εφαρμογών internet καθώς και στην Προώθηση ιστοσελίδων προσανατολισμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που συμβαδίζουν με όλες τις νέες τεχνολογίες και τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για τις καλύτερες δυνατές κατατάξεις σε μηχανές αναζήτησεις. Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρίας μας:

Έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο
Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με τον σχεδιασμό και την κατασκευή eshop & ιστοσελίδων.
Παρακολουθούμε συνέχεια τις εξελίξεις στις διαδικτυακές τεχνολογίες
Παρέχουμε ειδικές λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της κάθε εταιρίας.
Έχουμε συνεχή και σταδιακή αύξηση πελατολογίου
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και συμβουλές και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής.


Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που συμβαδίζουν με όλες τις νέες τεχνολογίες και τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για τις καλύτερες δυνατές κατατάξεις σε μηχανές αναζήτησεις. Ακούμε, μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατανοώντας τις ανάγκες της επιχείρησής ή του προϊόντος σας, προτείνουμε και αναπτύσσουμε τον κατάλληλο τρόπο προβολής σεβόμενοι πάντα τον προϋπολογισμό σας.

Η WebPlusDesign αποτελεί μια ελληνική εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, η οποία βοηθάει τα νέα brands να εξελιχθούν χρησιμοποιώντας νέες και καινοτόμες προσεγγίσεις marketing. Οι γνώσεις μας στη διαφήμιση, τα media και την ανάπτυξη δημιουργικού περιεχομένου, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και το SEO, αυξάνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των πελατών μας.

Ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής και υλοποιούμε όλες τις ενέργειες έγκαιρα και πάντα με αγάπη για τη δουλειά μας. Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά στα γραφεία μας από τις 09.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

Αποστολή

Η WebPlusDesign επιδιώκει να είναι πάντα ενημερωμένη στις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία λογισμικού, επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Οι θεμελιώδεις αξίες που μας καθορίζουν ως εταιρεία αλλά και ως άτομα είναι η ακεραιότητα, η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η συνέπεια. Μέσα από την τακτική εφαρμογή αυτών των αρχών, συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες αξίας προς τους πελάτες μας, και να εκπληρώνουμε με συνέπεια τους στόχους μας.

Όραμα - Στόχος

Το όραμά μας είναι να γίνουμε η κορυφαία εταιρία, παρέχοντας λύσεις ποιότητας στον παγκόσμιο ιστό, δυνατά brands και δημοφιλία στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Στην WebPlusDesign στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας με δημιουργικό σχεδιασμό και σχέδιο για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας, που καθορίζουν την αγορά και δημιουργούν αξία και συνεπή ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιστορία

Εδώ και 14 χρόνια στην WebPlusDesign πιστεύουμε ότι η αμεσότητα και η ευελιξία στην επικοινωνία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τρόπους επικοινωνίας με μεθοδικότητα, δημιουργικότητα και φαντασία που στόχο έχουν την ενδυνάμωση και εδραίωση της εικόνας σας στο κοινό.

Στη διάρκεια της πορείας μας ο προσανατολισμός μας ήταν πάντα να δημιουργούμε επικοινωνιακό υλικό, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Να κατανοούμε ακριβώς τις ανάγκες του πελάτη μας για επικοινωνία και διαφήμιση και να του προτείνουμε ακριβώς αυτό, που θα του προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Άψογοι επαγγελματίες και πολύ ευγενικοί. Δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια. Με την συνεργασία μας, η διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε σημαντικά! Τους ευχαριστώ πολύ!!!
Γιάννης Μιχαλούδης
Managing Director
H συνεργασία με την WebPlusDesign μας έδωσε την δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνουμε με επιτυχία τη λειτουργία του καταστήματος στο διαδίκτυο δημιουργώντας ένα σύγχρονο e-shop υψηλής αισθητικής και λειτουργίας.
Απόστολος Παυλάτος
Eshop Administrator
Μοναδική συνεργασία καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα πρωτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη.
Τζίνα Παναγιωταρά
Marketing Manager
Εξαιρετική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την εικόνα του e-shop. Αναλυτική εξήγηση για τη λειτουργία του site καθώς είναι άμεσα διαθέσιμοι για τυχόν απορίες η διορθώσεις.
Yu Changhui
Owner

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Κλειδί.

    WebPlusDesign

    Τηλέφωνο: 2396020073
    Email: info@webplusdesign.gr
    Ωράριο Λειτουργίας: 09.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.