Ιστοσελίδες & Web Εφαρμογές

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Web Εφαρμογών

Διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία για όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης και διαχείρισης μιας ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα, που αποτελεί το πλέον αναλυτικό σημείο διεπαφής των χρηστών με το brand σας, πρέπει να προσφέρεται ως μια συνολική ψηφιακή εμπειρία επικοινωνίας της εταιρικής ταυτότητας, των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προσφερόμενων προϊόντων της επιχείρησής σας.

Η προβολή της επιχείρησής σας ή η προσωπική σας προβολή, μέσω μίας ιστοσελίδας αποτελεί το κύριο εργαλείο μίας σύγχρονης και αποτελεσματικότατης μεθόδου διαφήμισης, είναι η βάση για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας, εκμηδενίζοντας γεωγραφικές αποστάσεις και συμμετέχοντας σε ένα παγκόσμιο εμπορικό κέντρο όπου ο καταναλωτής εύκολα και γρήγορα μπορεί να ενημερωθεί για τα προϊόντα/υπηρεσίες που διαθέτετε. Για την πραγματοποίηση όλων αυτών των στόχων θα πρέπει η δικτυακή παρουσία σας να είναι μοναδική, πρωτοποριακή και όσο το δυνατό πιο ελκυστική, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Μην ξεχνάτε ότι η δικτυακή παρουσία σας, συμβάλει στην ανάδειξη του κύρους και τον επαγγελματισμό της εταιρίας σας.

Kατασκευή ιστοσελίδων από την WebPlusDesign σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα με λογικό κοστολόγιο και πάντε με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία στην WebPlusDesign ώστε να πετύχουμε:

  • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
  • Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές ανάζητησης – κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων – στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγησή του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη web εφαρμογών. Υποστηρίζουμε όλες τις φάσεις ανάπτυξης λογισμικού από την ανάλυση και τη σχεδίαση έως την ανάπτυξη και την συντήρηση.

Αναθέστε μας να σας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας σε λογικό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Έμφαση στο User Interface

Ο προσεκτικός και λεπτομερής σχεδιασμός ενός interface αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη. Η αποτελεσματική λειτουργία μιας ιστοσελίδας σημαίνει ότι το εύχρηστο design δίνει τη δυνατότητα για εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση πληροφορίας.

Δυναμικό site

Το site είναι δυναμικό, που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας τις ιστοσελίδες χωρίς την βοήθεια τεχνικού.

Συνεχής υποστήριξη

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του site και κάνουμε όποιες εργασίες χρειάζεται σε αναβάθμιση και συντήρηση με το πέρασμα του χρόνου.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Άψογοι επαγγελματίες και πολύ ευγενικοί. Δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια. Με την συνεργασία μας, η διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε σημαντικά! Τους ευχαριστώ πολύ!!!
Γιάννης Μιχαλούδης
Managing Director
H συνεργασία με την WebPlusDesign μας έδωσε την δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνουμε με επιτυχία τη λειτουργία του καταστήματος στο διαδίκτυο δημιουργώντας ένα σύγχρονο e-shop υψηλής αισθητικής και λειτουργίας.
Απόστολος Παυλάτος
Eshop Administrator

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Κλειδί.

    WebPlusDesign

    Τηλέφωνα: 2396020073 & 6973063346
    Email: info@webplusdesign.gr