Υπηρεσίες Digital Marketing

Digital Marketing

Ένα σύνολο υπηρεσιών που μπορεί να απογειώσει την επιχείρηση σου. Συνεχείς προκλήσεις, έρευνα, τεχνογωσία, εμπειρία και συνεργασία είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Η WebPlusDesign εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών διαφήμισης στο Internet (Google AdWords), στη βελτιστοποίηση ιστοτόπων (SEO – Search Engines Optimization), στο σχεδιασμό και δημιουργία Online Content (Video, Banners, Social Media Content) και στη διαχείριση επαγγελματικών Social Media Corporate Profile (Facebook, Instagram, Google+, Linkedin).

Οι υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε στην WebPlusDesign, μετατρέπουν το internet σε επιχειρηματική ευκαιρία, μέσα από ένα ολοκληρωμένο digital πλάνο. Συνδυάζοντας την εμπειρία και τις γνώσεις μας, παρέχουμε καινοτόμες ιδέες που μετασχηματίζονται σε στοχευμένες στρατηγικές λύσεις, βοηθώντας μία επιχείρηση να αναπτυχθεί.

Στρατηγική Marketing

Μία σωστή στρατηγική Digital Marketing, συνδυάζει προβολή στις μηχανές αναζήτησης (καμπάνιες Google Ads), ενέργειες βελτιστοποίησης SEO, προβολή στα Social Media (Facebook & Instagram), προωθητικές ενέργειες και σχεδιασμό στρατηγικής Email Marketing, διατηρώντας παράλληλα μία ενιαία εταιρική ταυτότητα.

Οι υπηρεσίες digital marketing, έχουν ως βασικό στόχο την αποτελεσματική προώθηση μιας επιχείρησης στα ψηφιακά μέσα, με συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες που αποδίδουν. Δημιουργούμε όλες τις συνθήκες, μέσα από εργαλεία μάρκετινγκ, ώστε μία επιχείρηση να μπορεί να δεχθεί επισκέπτες που θα μετατραπούν σε πελάτες.

Η ιδανική λύση επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους καταναλωτές είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ. Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, το digital περιβάλλον έχει αναδειχθεί ως το πιο ισχυρό πεδίο παρουσίας και εδραίωσης των brands.

Αναπτύσσουμε Digital marketing στρατηγική & πλάνα που συμβάλλουν στην υλοποίηση των επιχειρηματικών σας στόχων. Με σκοπό την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων, επεξεργαζόμαστε το brief και σας προτείνουμε την Digital marketing στρατηγική, το πλάνο και τις υπηρεσίες digital marketing που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Αποστολή

Η WebPlusDesign επιδιώκει να είναι πάντα ενημερωμένη στις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία λογισμικού, επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Οι θεμελιώδεις αξίες που μας καθορίζουν ως εταιρεία αλλά και ως άτομα είναι η ακεραιότητα, η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η συνέπεια. Μέσα από την τακτική εφαρμογή αυτών των αρχών, συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες αξίας προς τους πελάτες μας, και να εκπληρώνουμε με συνέπεια τους στόχους μας.

Όραμα - Στόχος

Το όραμά μας είναι να γίνουμε η κορυφαία εταιρία, παρέχοντας λύσεις ποιόηττας στον παγκόσμιο ιστό, δυνατά brands και δημοφιλία στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Στην WebPlusDesign στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας με δημιουργικό σχεδιασμό και σχέδιο για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας, που καθορίζουν την αγορά και δημιουργούν αξία και συνεπή ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιστορία

Εδώ και 11 χρόνια στην WebPlusDesign πιστεύουμε ότι η αμεσότητα και η ευελιξία στην επικοινωνία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τρόπους επικοινωνίας με μεθοδικότητα, δημιουργικότητα και φαντασία που στόχο έχουν την ενδυνάμωση και εδραίωση της εικόνας σας στο κοινό.

Στη διάρκεια της πορείας μας ο προσανατολισμός μας ήταν πάντα να δημιουργούμε επικοινωνιακό υλικό, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Να κατανοούμε ακριβώς τις ανάγκες του πελάτη μας για επικοινωνία και διαφήμιση και να του προτείνουμε ακριβώς αυτό, που θα του προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Άψογοι επαγγελματίες και πολύ ευγενικοί. Δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια. Με την συνεργασία μας, η διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε σημαντικά! Τους ευχαριστώ πολύ!!!
Γιάννης Μιχαλούδης
Managing Director
H συνεργασία με την WebPlusDesign μας έδωσε την δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνουμε με επιτυχία τη λειτουργία του καταστήματος στο διαδίκτυο δημιουργώντας ένα σύγχρονο e-shop υψηλής αισθητικής και λειτουργίας.
Απόστολος Παυλάτος
Eshop Administrator
Συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα πρωτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν. Έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και απίστευτη τεχνική υποστήριξη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!
Τζίνα Παναγιωταρά
Marketing Manager
Εξαιρετική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την εικόνα του e-shop. Αναλυτική εξήγηση για τη λειτουργία του site καθώς είναι άμεσα διαθέσιμοι για τυχόν απορίες ή διορθώσεις.
Mike Zhuang
Owner

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Αεροπλάνο.

    WebPlusDesign

    Τηλέφωνα: 2396020073 & 6973063346
    Email: info@webplusdesign.gr